Wesley ter Horst

Wij kennen Timo als een creatieve, snelle en vooral harde werker. Na vele omzwervingen bij andere design bureaus zijn wij uiteindelijk bij Timo terecht gekomen en dit was een verademing voor ons. Timo luistert goed en voert jou ideeën uit zoals jij dat wilt, hier kunnen andere design bureaus nog veel van leren. Al met al zijn wij dus zeer tevreden over Timo en kunnen hem aan iedereen aanraden.

Chantal Elzinga | Little Light

Door zijn kennis en ervaring op het gebied van o.a. grafische vormgeving en webdesign is Timo in staat een abstract concept om te zetten naar een concreet resultaat. Naast het vertalen van de wensen van de klant, levert hij goede feedback met betrekking tot de technische haalbaarheid en de praktische toepasbaarheid hiervan. Door zijn enthousiasme, flexibiliteit, oplossingsgerichte instelling en hulpvaardigheid is Timo een fijne partner om mee te werken. Chantal Elzinga

Bart Spruit | Pianovid

Ik ken Timo als een creatieve jongen. Zijn ideeën sluiten aan bij de visie die ik heb op mijn product en website. Timo heeft het design van Pianovid.com voor zijn rekening genomen en heeft me op weg geholpen mijn site een meer aanwezige plaats in Google te laten krijgen. Daarbij heeft hij een brede kennis van marketing en programmeren. Dankjewel! gr Bart Spruit

Paul Middendorp | SPOT Coaching

Normaal maak ik mijn websites zelf, maar nu was ik toe aan een volgende stap. Om nog beter gevonden te worden moest ik een website met een enorme focus op zoekmachines. Timo heeft voor mij mijn hele website een grondige Make-over gegeven. met een gigantische focus op mijn (enorme) wensenpakket. Het resultaat mag er zijn. Knap hoe Timo het vol gehouden heeft om met mij te werken! Er komt zeker nog een verdere samenwerking! Dankjewel Timo!

Sandra Eijzenga | Studiotaart

Vorig jaar met Timo om de tafel gaan zitten om te praten over een nieuwe website. Het leuke van dit gesprek was dat ik mijn eigen ontwerp wou doorvoeren, het design zelf wilde maken, die hij kon vertalen naar een goed werkende website. Dit heeft geleid tot het begin van een top samenwerking. Timo is 24/7 bereikbaar voor vragen of problemen. We hebben regelmatig contact over wijzigingen en toevoegen aan mijn website, dit is nooit een probleem, en vaak is het ook snel doorgevoerd. Erg prettig! Ook in de toekomst zal Timo mijn website onderhouden en eventuele toekomstige projecten voor me opstarten. Professioneel en snel, top werk Timo!
Groet SandraStudio Taart

Sepehr Maghsoudi | Sepehr Maghsoudi haute couture

Timo is een lief en enthousiast persoon met een mooie vernieuwende blik in het ontwikkelen van websites. Hij denkt mee over het concept en weet elk product of bedrijf een nieuw leven in te blazen.

Onze samenwerking begon in 2005. We werken tot op heden nog steeds samen en ik ben erg tevreden over het resultaat. Timo heeft zich in een snel tempo ontwikkeld en zijn bedrijf wordt steeds succesvoller! Ik denk dat dat komt omdat hij behalve mooi werk levert, ook de tijd neemt om naar je wensen te luisteren en zo samen tot een geweldig eindproduct te komen.

Ik wens hem het allerbeste toe, omdat hij dat verdient.

Sepehr Maghsoudi
(Eigenaar van Sepehr Maghsoudi haute couture)

Rivka Simon | Vriendenklik

Geschreven op: 12 Juli 2012

Timo van Tilburg is een zeer betrouwbare en creatieve aannemer gebleken. Uitgangspunt van ons contact was mijn internetsite Vriendenklik.nl. Dit is een vernieuwend internetconcept waarvan echter de look and feel niet aansloot op datgene wat ik voor ogen had. Het design moest in zijn geheel worden veranderd.

Naast het afronden van zijn studie heeft Timo hierbij geweldig werk verricht! We zijn begonnen met een introductiegesprek waar hij zeer doortastend doorvroeg, gevolgd door een moodboard en het bepalen van een richting voor de site. Daarnaast hebben we de flow in elkaar gezet die zeer belangrijk was voor de site, gevolgd door uitvoering, bijstelling en evaluatie. 

De kracht van Timo ligt mijns inziens in zijn vertaalslag tussen klant en het product.  Zowel de vertaalslag in creatieve beelden als uitdrukking geven aan wat de klant ook echt wil. Hij maakt daarmee ook de koppeling met de techniek, door de (on)mogelijkheden hierbij nauwlettend in de gaten te houden. Hij continueert terugkoppeling en doortastendheid ten aanzien van de wensen van de klant en is niet star ten aanzien van zijn eigen ideeën. Door zijn enthousiasme wil Timo soms sneller dan het licht gaan en dan komen er soms schoonheidsfoutjes in. Echter Timo zal dit vervolgens altijd corrigeren wanneer dit aangegeven wordt. 

Timo is een sympathiek persoon om mee te werken en ik ben zeer tevreden over het resultaat van onze samenwerking.

Rivka Simon

(Eigenaresse Vriendenklik.nl )

Marjolein Roozendaal | Babytalent

Via Facebook kwam ik erachter dat Timo flink aan de weg timmert met zijn bedrijf Interactive Media. Zelf had ik een redelijke website gebouwd om mijn cursussen Dunstan Babytaal en Babygebaren te promoten. Maar al snel merkte ik dat deze site een professionele hand miste. Deze vond ik gelukkig in Timo!

Na wat berichten over en weer, met gerichte vragen van Timo, besloot hij de klus aan te nemen. Kort daarop hadden we een persoonlijke afspraak. Tot mijn grote verbazing toonde hij mij tijdens deze afspraak al een zo goed als complete site! Een site die niet alleen aan al mijn wensen voldeed, maar ook voldeed aan wensen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Na wat kleine puntjes op de i, was mijn site nog geen twee dagen later online. Ondertussen heb ik al ontzettend veel complimenten ontvangen. Timo, bedankt voor je inzet, creativiteit en je geduld!

Groet,

Marjolein Roozendaal

Sander Smits | Boekhoudersfabriek

“Mede op aanraden van Timo heb ik in 2013 besloten dat de toenmalige website een update nodig had. Gedurende dit proces is het besluit gekomen om de gehele bedrijfsnaam en uitstraling te veranderen. Timo heeft me daar uitstekend in begeleid.

Zijn expertise, zijn vindingrijkheid maar ook zeker zijn creativiteit, zijn out-of-the-box mentaliteit zorgde er voor dat er een nieuwe pakkende naam en website werd gemaakt. Ook het logo en de uitstraling op briefpapier en visitekaartjes kwamen van zijn hand.

Helaas moest er binnen twee maanden om juridische maatregelen te voorkomen, besloten worden om de nieuwe naam en website wederom te veranderen. In dit proces (wat een redelijke stressfactor is) stond Timo me wederom goed bij en mede door zijn ideeën en inzichten is ook deze omzetting in een hoog tempo doorgevoerd. Zijn humor en opgewekt humeur zorgen er mede voor dat ik het gevoel had er niet alleen voor te staan!

Timo heb ik leren kennen als een hardwerkende en zeer creatieve ondernemer die het belang van zijn klanten voorop stelt. Op de gekste momenten van de dag en week is hij bereikbaar maar zal ook niet schuwen om op vele momenten zijn ideeën, inzichten en ontwerpen met je te delen.

Voor de ideeën die ik binnenkort verder wil ontwikkelen, ga ik zeker weer Timo inschakelen en kan andere ondernemers aanraden om indien zij een nieuwe website of nieuwe huisstijl willen ontwikkelen, zeker contact met Timo op te nemen.”