Sander Smits | Boekhoudersfabriek

“Mede op aanraden van Timo heb ik in 2013 besloten dat de toenmalige website een update nodig had. Gedurende dit proces is het besluit gekomen om de gehele bedrijfsnaam en uitstraling te veranderen. Timo heeft me daar uitstekend in begeleid.

Zijn expertise, zijn vindingrijkheid maar ook zeker zijn creativiteit, zijn out-of-the-box mentaliteit zorgde er voor dat er een nieuwe pakkende naam en website werd gemaakt. Ook het logo en de uitstraling op briefpapier en visitekaartjes kwamen van zijn hand.

Helaas moest er binnen twee maanden om juridische maatregelen te voorkomen, besloten worden om de nieuwe naam en website wederom te veranderen. In dit proces (wat een redelijke stressfactor is) stond Timo me wederom goed bij en mede door zijn ideeën en inzichten is ook deze omzetting in een hoog tempo doorgevoerd. Zijn humor en opgewekt humeur zorgen er mede voor dat ik het gevoel had er niet alleen voor te staan!

Timo heb ik leren kennen als een hardwerkende en zeer creatieve ondernemer die het belang van zijn klanten voorop stelt. Op de gekste momenten van de dag en week is hij bereikbaar maar zal ook niet schuwen om op vele momenten zijn ideeën, inzichten en ontwerpen met je te delen.

Voor de ideeën die ik binnenkort verder wil ontwikkelen, ga ik zeker weer Timo inschakelen en kan andere ondernemers aanraden om indien zij een nieuwe website of nieuwe huisstijl willen ontwikkelen, zeker contact met Timo op te nemen.”