Rivka Simon | Vriendenklik

Geschreven op: 12 Juli 2012

Timo van Tilburg is een zeer betrouwbare en creatieve aannemer gebleken. Uitgangspunt van ons contact was mijn internetsite Vriendenklik.nl. Dit is een vernieuwend internetconcept waarvan echter de look and feel niet aansloot op datgene wat ik voor ogen had. Het design moest in zijn geheel worden veranderd.

Naast het afronden van zijn studie heeft Timo hierbij geweldig werk verricht! We zijn begonnen met een introductiegesprek waar hij zeer doortastend doorvroeg, gevolgd door een moodboard en het bepalen van een richting voor de site. Daarnaast hebben we de flow in elkaar gezet die zeer belangrijk was voor de site, gevolgd door uitvoering, bijstelling en evaluatie. 

De kracht van Timo ligt mijns inziens in zijn vertaalslag tussen klant en het product.  Zowel de vertaalslag in creatieve beelden als uitdrukking geven aan wat de klant ook echt wil. Hij maakt daarmee ook de koppeling met de techniek, door de (on)mogelijkheden hierbij nauwlettend in de gaten te houden. Hij continueert terugkoppeling en doortastendheid ten aanzien van de wensen van de klant en is niet star ten aanzien van zijn eigen ideeën. Door zijn enthousiasme wil Timo soms sneller dan het licht gaan en dan komen er soms schoonheidsfoutjes in. Echter Timo zal dit vervolgens altijd corrigeren wanneer dit aangegeven wordt. 

Timo is een sympathiek persoon om mee te werken en ik ben zeer tevreden over het resultaat van onze samenwerking.

Rivka Simon

(Eigenaresse Vriendenklik.nl )