Online Marketing

Hoe goed heeft u al nagedacht over uw online marketing? Het bereiken van de consument is steeds moeilijker geworden. Steeds meer middelen kunnen aangesproken worden en internet is een belangrijk medium geworden. Inmiddels is internet het grootste platform waarop informatie, nieuws en boodschappen gedeeld kunnen worden. Om een grote groep consumenten te bereiken zult u gebruik moeten maken van internet. Maar het simpelweg gebruiken van internet is niet genoeg, u zult goed gebruik moeten maken van internet marketing. Project Direct kan u daar uitstekend bij helpen.

Internet Marketing

Uw website staat online, en dan? De consument zal uw website eerst moeten vinden alvorens u uw boodschap over kunt brengen. Op dat punt komt Internet Marketing kijken. Internet of Online Marketing omvat onder andere: zoekmachine optimalisatie, reclamebanners, e-mail marketing, referral marketing, affiliate marketing, interactive marketing, weblog marketing en virale marketing.

Online Marketing Bureau

Project Direct is een online marketing bureau uit Hoorn. Wij helpen u om uw website het beste te positioneren en daardoor vele bezoekers op uw website te ontvangen. Online Marketing is ons ding! Zo kunnen wij u onder andere helpen bij de zoekmachine optimalisatie. Door het doen van enkele aanpassingen is het vaak al mogelijk om een betere positie in de lijst met zoekresultaten van Google te realiseren. Dit kan door middel van zoekwoorden en zoektermen, maar ook het maken van een landingspagina kunt u aan ons overlaten.

Landingspagina’s

Een landingspagina is een pagina waarop bezoekers ‘landen’ binnen de website als gevolg van een online of offline campagne of zoekactie. Deze pagina is essentieel voor een hoge conversie.

Een goede landingspagina moet voldoen aan verschillende eisen. Op die manier kunt u na een actie een consument ervan overtuigen om het product of de dienst bij u af te nemen. Het maken van een goede landingspagina kost tijd. Deze moet namelijk getest worden en waar nodig aangepast. Project Direct kan voor u een landingspagina maken waarbij de conversie hoog is.

Project Direct inschakelen voor Online Marketing? Wij nemen graag contact met u op.

Klanten