Wat is SEO landingspagina

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. In het Nederlands bedoelen we hiermee zoekmachine optimalisatie, ofwel het beter vindbaar maken van een website. Zoekmachine optimalisatie heeft tot doel om een website hoog te laten scoren op relevante zoekwoorden(combinaties) in zoekmachines zoals Google. Het gaat dan met name om de gratis organische resultaten en niet de betaalde advertenties aan de rechterkant. In dat laatste geval spreken we van SEA (Search Engine Advertising). Een SEO landingspagina is speciaal geschreven voor SEO doeleinden.

Betaalde Advertenties VS SEO Landingspagina’s

Het verschil tussen een SEA en een SEO pagina is vrij eenvoudig uit te leggen: Bij de betaalde SEA Advertentie wordt je site of pagina direct bovenaan de zoekmachine geplaatst. Deze advertenties zijn te herkennen door de gele Adv. voor elke link bovenaan je zoekresultaten. Het voordeel is dat je veel bezoekers mag verwachten op je site. Het nadeel van deze advertenties is dat ze veelal kostbaar zijn en je site net zo hard weer naar beneden keldert als je deze advertentie stop zet.

SEO Landingspagina’s worden natuurlijker geïndexeerd. Afhankelijk hoe goed deze pagina is geschreven stijgt hij naar boven in de zoekmachines. SEO pagina’s zijn niet afhankelijk van een advertentiebudget. Voor een natuurlijke hogere ranking van een SEO pagina gaat meer tijd in zitten, maar is op de langere termijn duurzamer dan het plaatsen van een advertentie.

Project Direct heeft speciaal voor het optimaliseren van SEO pagina’s een speciaal programma ontwikkeld waarmee u binnen uw vakgebied zichtbaar bent voor de doelgroep en een prominente rol krijgt in uw regio.

Wat is een SEO landingspagina?

Een SEO landingspagina is een pagina met tekst, speciaal geschreven voor SEO doeleinden. De tekst bestaat uit een aantal alinea’s unieke tekst met een titel en een aantal subtitels. De SEO landingspagina gaat over het zoekwoord – of de combinatie zoekwoorden – die voor een bepaalde website relevant en van belang zijn. Het is belangrijk dat de SEO landingspagina uniek van inhoud is en een bepaalde opbouw in acht neemt. Omdat het zoekwoord – of de combinatie zoekwoorden – regelmatig in de tekst moet terugkomen, zijn SEO landingspagina’s lastig om zelf te schrijven.

SEO landingspagina zoekwoord

Project Direct verzorgt de tekst van een goed geschreven SEO landingspagina met relevante zoekwoorden – of de combinatie van zoekwoorden en synoniemen die terugkeren in bepaalde volgordes. Het juiste zoekwoord van een SEO landingspagina bepalen is dan ook van groot belang. Niet iedereen beheerst de kunst van het samenstellen van woorden in combinatie met het gebruik van een specifiek zoekwoord – of een combinatie zoekwoorden.

Klanten